Online Stageplatform

Studenttalent voor uw organisatie

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam vindt het belangrijk dat studenten tijdens hun studie praktijkervaring opdoen. Daarom heeft de faculteit een uniek online platform ontwikkeld waar vraag en aanbod van stages, juridisch relevante bijbanen en startersfuncties bij elkaar komen. Voor de student dé mogelijkheid om de juiste stage te vinden en voor u – als organisatie – dé mogelijkheid om de juiste student op een stageplaats te attenderen.

De faculteit geeft op deze manier mede inhoud aan haar ambitie om studenten op te leiden die niet alleen de regels kennen maar zich ook bewust zijn van de wisselwerking tussen recht en samenleving (Law in Action).

Kom kosteloos en gemakkelijk in contact met de maatschappelijk georiënteerde VU-student!
Het stageplatform van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is alleen toegankelijk voor VU-studenten. Zij kunnen via het stageplatform zoeken naar stagevacatures, rechtstreeks solliciteren naar interessante stageplaatsen en bedrijfsprofielen bekijken. Als organisatie plaatst u op het stageplatform snel en gemakkelijk stagevacatures. Sollicitaties ontvangt u rechtstreeks of via uw eigen recruitmentsite.

Door het plaatsen van uw stagevacatures, juridische relevante bijbanen of vrijwilligerswerk op het online stageplatform brengt u uw vacature en organisatie direct onder de aandacht van de maatschappelijk georiënteerde VU-student.

De voordelen voor u

  • Plaats eenvoudig uw vacatures
  • Presenteer snel en gemakkelijk uw bedrijf
  • Kosteloos en gebruiksvriendelijk
  • Exclusief toegankelijk voor de rechtenstudenten van de VU
  • Toegang tot de maatschappelijk georiënteerde rechtenstudent van de VU
  • Ontvang rechtstreeks sollicitaties van studenten via de back-office of via uw eigen recruitmentsysteem
  • Eigen beheer van vacatures via de back-office; met één druk op de knop vacatures wijzigen of opnieuw plaatsen
  • Hulp van het stagebureau bij vragen


Vliegende start
Vanaf 21 september 2017 wordt het stageplatform officieel in gebruik genomen. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen en geïnformeerd worden wanneer vacatures geplaatst kunnen worden? Stuur dan een mail naar stages.rechten@vu.nl. Wilt u aanwezig zijn bij het feestelijke kick-off event van het stageplatform? Meld u zich dan online aan.

Meer weten?
Voor nadere informatie over stages of het online stageplatform neemt u contact op met het stagebureau via stages.rechten@vu.nl.