Bacheloropleidingen

 Bacheloropleidingen

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit verzorgt opleidingen op het gebied van rechten en criminologie. Alle informatie over de opleidingen is te vinden op www.vu.nl/opleidingen.

VU Matching

De VU vindt het belangrijk dat je een studie kiest die goed bij je past! Een studie waarvan je weet wat er van je verwacht wordt om succesvol te zijn, maar ook andersom: dat jij een volledig beeld hebt van wat jij van de opleiding kunt verwachten. VU Matching helpt je bij het maken van de goede keuze.

Studenten die willen starten met de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid of Notarieel recht kunnen op vrijdag 5 juni 2020 deelnemen aan de matchingsactiviteit. Deelname is niet verplicht, maar zeer aan te raden. Het geeft je namelijk een realistisch beeld van de opleiding. Past de opleiding bij jouw interesses en capaciteiten? VU Matching vergroot jouw kans om de opleiding succesvol te doorlopen.

Ben je aangemeld voor deze opleidingen in Studielink en heb je al een keer ingelogd in de VU-portal? Dan ontvang je automatisch een uitnodiging om deel te nemen aan de VU Matchingsactiviteit, bijvoorbeeld om de matchingsvragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst is wel verplicht.

Voor Criminologie geldt 100% selectie en is er geen VU Matchingsactiviteit.

Bacheloropleidingen

Klik in het overzicht hieronder op de opleiding van je keuze.

CriminologieCriminologie
Leer het begrip criminaliteit op multi- en interdisciplinaire wijze te onderzoeken: vanuit een juridische, sociologische, psychologische en pedagogische invalshoek.
Notarieel rechtNotarieel recht
Als notaris ben je vaak betrokken bij de hoogte- en dieptepunten in een leven. Het is jouw taak om in al deze situaties te adviseren en daarbij de rechtszekerheid te bewaken, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.
Rechtsgeleerdheid2
Rechtsgeleerdheid
Recht en onrecht kom je overal in de samenleving tegen. De opleiding leert je hoe je het recht wetenschappelijk bestudeert en hoe je het in de praktijk kunt toepassen.
Law in Society
Law in Society
De bacheloropleiding Law in Society aan de Vrije Universiteit Amsterdam is uniek – nergens anders wordt recht op deze manier onderwezen.

5 redenen om Rechten aan de VU te studeren

Start jij over een paar jaar een carrière als jurist? Wij geven je vijf redenen om Rechten aan de VU te studeren!