Missie en Visie

De VU Law Academy organiseert actuele, juridische cursussen die een grote praktische bruikbaarheid hebben voor de beroepspraktijk van academische juristen zodat wij onze cliënten beter van dienst kunnen zijn. De docenten van VULA werken aan de juridische faculteit van de VU en zij zijn op hun vakgebied zeer deskundig door hun gecombineerde kennis van wetenschap en praktijk.

Het organiseren van deze cursussen is waardevol voor de juridische faculteit van de VU. Door de cursussen van VULA te volgen leren juridische professionals de mogelijkheden en kwaliteiten van onze faculteit en onze docenten kennen.

Onze organisatie is klantgericht en zorgt voor een goede dienstverlening. We streven naar tevreden cursisten die onze cursussen en onze dienstverlening hoog waarderen. We onderzoeken de wensen en behoeften van cursisten en we blijven werken aan de verbetering van ons aanbod en onze dienstverlening. We luisteren goed naar onze docenten om hen optimaal van dienst te zijn. Goede procedures en werkafspraken helpen daarbij. Klachten worden serieus onderzocht en snel afgehandeld. VULA hanteert scherpe prijzen en streeft naar een beperking van de kosten.

Alle medewerkers binnen VULA weten hoe belangrijk en waardevol ieders inbreng is; we streven naar een goede en open samenwerking en iedere medewerker neemt initiatief op zijn werkterrein.