NOvA / PO punten advocatuur - VU Amsterdam

nova-po-punten-advocatuur

NOvA / PO punten voor de advocatuur haalt u bij de VU Law Academy


Bent u advocaat en op zoek naar een opleiding of cursus om u verder te specialiseren of te verdiepen? Voor al onze juridische opleidingen en cursussen krijgt u PO opleidingspunten van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). In welk rechtsgebied u ook werkzaam bent, bij de VU Law Academy kunt u terecht voor opleidingen, cursussen en trainingen in veel juridische vakgebieden, passend binnen het Post Academisch Onderwijs (PAO) voor de advocatuur.

  • Juridische opleidingen en cursussen in Amsterdam
    Ga direct naar een overzicht met al onze actuele juridische cursussen en opleidingen. De juridische cursussen duren over het algemeen 1 dag(deel) en de leergangen (opleidingen) bestaan uit meerdere bijeenkomsten. U kunt bekijken welk aanbod er is per rechtsgebied, waaronder aanbestedingsrecht, arbeidsrecht, bestuursprocesrecht, burgerlijk procesrecht, IT en recht, ondernemingsrecht, pensioenrecht, personen- en familierecht en strafrecht.

Bij de betreffende cursussen en opleidingen staat aangegeven welke beroepsorganisaties punten toekennen aan de cursus en het aantal opleidingspunten.
 

Vaardigheidscursussen voor advocaten

Wilt u uw professionele vaardigheden versterken, bijvoorbeeld op het gebied van timemanagement, juridisch vertalen (Engels) of strategisch schrijven? Kijk dan eens bij onze vaardigheidstrainingen die zich specifiek richten op de juridische context. Ook hiervoor krijgt u NOvA / PO opleidingspunten.
 

Waarom uw PO punten voor de advocatuur halen bij de VU Law Academy?

De VU Law Academy maakt deel uit van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Bij ons zijn advocaten aan het juiste adres voor actuele, juridische cursussen en opleidingen op wetenschappelijk niveau. Onze opleidingen en cursussen bieden u de kennis waarmee u direct aan de slag kunt gaan in uw beroepspraktijk en uw cliënten passend advies kunt geven. Onze docenten werken in de wetenschap én in de praktijk (als advocaat of jurist). Met deze kennis bieden zij u inzicht en overzicht en kunt u de vertaalslag maken van wetenschap naar praktijk.

Opleidingen, cursussen en thema's binnen de VU Law Academy per doelgroep:
Ons aanbod voor advocaten
Ons aanbod voor de bedrijfsjurist
Ons aanbod voor (kandidaat) notarissen
Ons aanbod voor de gemeentejurist en overheidsjurist

Opleidingen, cursussen en thema's binnen de VU Law Academy per rechtsgebied:
Opleiding en cursussen aanbestedingsrecht
Opleiding en cursussen arbeidsrecht
Opleiding en cursus contractenrecht
Opleiding belastingrecht, fiscaliteit en pensioenrecht
Opleiding mediation voor juristen
Opleiding en cursus ondernemingsrecht en vennootschapsrecht
Cursus onderwijsrecht
Opleiding en cursus pensioenrecht
Opleiding en cursus strafrecht
Opleiding intergemeentelijke samenwerking
Opleiding gemeentelijke verordening en decentrale regelgeving
Juridische opleidingen
NOvA PO punten advocatuur

Laatste update:dinsdag 19 januari 2021