Cursus ondernemingsrecht en vennootschapsrecht - VU Amsterdam

Op zoek naar een opleiding of cursus vennootschapsrecht en ondernemingsrecht?

cursus-ondernemingsrecht-vennootschapsrecht

Bent u advocaat of bedrijfsjurist en wilt u uw algemene of specialistische kennis op gebied van het ondernemingsrecht verdiepen en actualiseren? Bij de VU Law Academy van de Vrije Universiteit kunt u kiezen uit diverse cursussen en een opleiding op het gebied van vennootschapsrecht.

Opleiding grondslagen vennootschapsrecht en ondernemingsrecht

Met deze postacademische opleiding (leergang) kunt u uw kennis van de grondslagen van het vennootschapsrecht en ondernemingsrecht van zorgpunt ombuigen tot een belangrijk wapen van deskundigheid. De belangrijkste basisleerstukken van vennootschaps- en ondernemingsrecht worden ten behoeve van juristen in de praktijk behandeld. Ga hier naar de Opleiding grondslagen vennootschapsrecht en ondernemingsrecht.

Opleiding Verbintenissenrecht

De meeste advocaten en juristen weten het van zichzelf: “Ik heb veel praktijkervaring opgebouwd, ik heb kennis ontwikkeld van een aantal specialismen, maar ik ben het zicht op de basisleerstukken van het verbintenissenrecht kwijtgeraakt”. Met deze leergang kunt u uw kennis van de algemene leerstukken van het verbintenissenrecht van zorgpunt ombuigen tot een belangrijk wapen. De belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht worden ten behoeve van juristen in de praktijk behandeld. Ga hier naar de Opleiding Verbintenissenrecht.

Opleiding Mergers & Acquisitions: Law, Finance, Skills

De begeleiding van fusies en overnames vergt meer dan alleen gedegen juridische kennis. De betrokken jurist moet kunnen onderhandelen en presenteren, meedenken over de structuur van financiering en kunnen anticiperen op een succesvolle integratie. De Leergang Mergers & Acquisitions is een unieke opleiding die de deelnemers voorbereidt op de veeleisende rol die van hen verlangd wordt in het M&A-proces. De leergang behandelt het volledige terrein van M&A-transacties voor zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen (inclusief beursgenoteerde ondernemingen). Ga hier naar de opleiding M&A.

Vaardigheidstrainingen voor juristen

Wilt u uw professionele vaardigheden versterken, bijvoorbeeld op het gebied van timemanagement, overtuigend pleiten of strategisch schrijven? Kijk dan eens bij onze vaardigheidstrainingen die zich specifiek richten op de juridische context.

Waarom een opleiding of cursus ondernemingsrecht bij de VU Law Academy?

Bij de VU Law Academy (VULaw) zijn juristen, advocaten en inkopers aan het juiste adres voor actuele, juridische cursussen en opleidingen op wetenschappelijk niveau. Onze opleidingen en cursussen bieden u de kennis waarmee u direct aan de slag kunt gaan in uw beroepspraktijk en uw cliënten passend advies kunt geven. Onze docenten werken in de wetenschap én in de praktijk (als advocaat of jurist). Met deze kennis helpen zij u de vertaalslag te maken van wetenschap naar praktijk.

Opleidingen, cursussen en thema's binnen de VU Law Academy per doelgroep:
Ons aanbod voor advocaten
Ons aanbod voor de bedrijfsjurist
Ons aanbod voor (kandidaat) notarissen
Ons aanbod voor de gemeentejurist en overheidsjurist

Opleidingen, cursussen en thema's binnen de VU Law Academy per rechtsgebied:
Opleiding en cursussen aanbestedingsrecht
Opleiding en cursussen arbeidsrecht
Opleiding en cursus contractenrecht
Cursus juridisch vertalen Engels
Opleiding belastingrecht, fiscaliteit en pensioenrecht
Opleiding mediation voor juristen
Opleiding en cursus ondernemingsrecht en vennootschapsrecht
Cursus onderwijsrecht
Opleiding en cursus pensioenrecht
Opleiding en cursus strafrecht
Opleiding intergemeentelijke samenwerking
Opleiding gemeentelijke verordening en decentrale regelgeving
Juridische opleidingen
NOvA PO punten advocatuur

Laatste update:dinsdag 19 januari 2021