Cursussen voor (kandidaat) notarissen

notarieel_fiscaal_recht

Opleidingen en cursussen voor het notariaat

Bent u notaris of kandidaat-notaris en wilt u zich specialiseren op het gebied van erfrecht, ondernemingsrecht, M&A, notariaat en fiscaliteit? Bij de VU Law Academy kunt u kiezen uit verschillende opleidingen en cursussen waarmee u uw kennis verder specialiseert.

Opleiding grondslagen vennootschapsrecht en ondernemingsrecht

Met de post-academische opleiding Grondslagen vennootschapsrecht en ondernemingsrecht kunt u uw kennis van de grondslagen van het vennootschapsrecht en ondernemingsrecht van zorgpunt ombuigen tot een belangrijk wapen van deskundigheid. De belangrijkste basisleerstukken van vennootschaps- en ondernemingsrecht worden ten behoeve van juristen in de praktijk behandeld.

Opleiding effectieve conflicthantering en mediation

Van juridische professionals wordt steeds vaker verwacht dat zij de rol van een proactieve probleemoplosser op zich nemen. De zeer praktijkgerichte opleiding Effectieve conflicthantering, onderhandelen en mediation voor juristen is er speciaal voor juristen die hun clientèle optimaal van dienst willen zijn bij het omgaan met conflicten. Na het volgen van deze opleiding heeft u een brede kennis van het palet aan geschilbeslechtings- en conflictoplossingsmethoden en kunt u deze gebruiken in uw praktijk. 

Opleiding Mergers & Acquisitions: law, finance, skills

De leergang Mergers & Acquisitions: law, finance, skills is een unieke opleiding die de deelnemers voorbereidt op de veeleisende rol die van hen verlangd wordt in het M&A-proces. De leergang behandelt het volledige terrein van M&A-transacties voor zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen (inclusief beursgenoteerde ondernemingen).
 

Incompany cursussen notarieel en fiscaal recht

Op zoek naar een incompany cursus of opleiding op gebied van fiscaliteit en notariaat? De docenten van de VU Law Academy zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personen- en familierecht en kunnen u en uw medewerkers inzicht bieden in wetgeving, rechtspraak en literatuur: 

Waarom een cursus notarieel recht bij de VU Law Academy?

Bij de VU Law Academy (VULaw) bent u als (kandidaat) notaris aan het juiste adres voor actuele, juridische cursussen en opleidingen op wetenschappelijk niveau. Onze opleidingen en cursussen bieden u de kennis waarmee u direct aan de slag kunt gaan in uw beroepspraktijk en uw cliënten passend advies kunt geven. Onze docenten werken in de wetenschap én in de praktijk. Met deze kennis bieden zij u inzicht en overzicht en kunt u de vertaalslag maken van wetenschap naar praktijk.

Opleidingen, cursussen en thema's binnen de VU Law Academy per doelgroep:
Ons aanbod voor advocaten
Ons aanbod voor de bedrijfsjurist
Ons aanbod voor (kandidaat) notarissen
Ons aanbod voor de gemeentejurist en overheidsjurist

Opleidingen, cursussen en thema's binnen de VU Law Academy per rechtsgebied:
Opleiding en cursussen aanbestedingsrecht
Opleiding en cursussen arbeidsrecht
Opleiding en cursus contractenrecht
Opleiding belastingrecht, fiscaliteit en pensioenrecht
Opleiding mediation voor juristen
Opleiding en cursus ondernemingsrecht en vennootschapsrecht
Cursus onderwijsrecht
Opleiding en cursus pensioenrecht
Opleiding en cursus strafrecht
Opleiding intergemeentelijke samenwerking
Opleiding gemeentelijke verordening en decentrale regelgeving
Juridische opleidingen
NOvA PO punten advocatuur

Laatste update:dinsdag 19 januari 2021