The Protection of Non-Traditional Trademarks

Deze uitgave biedt een gedetailleerde analyse van kwesties gerelateerd aan de bescherming van niet-traditionele vormen van merken. De afgelopen jaren is het domein van het merkenrecht en de scope van merkenbescherming exponentieel gegroeid. Vandaag de dag kan er een brede variëteit aan niet-traditionele merken, inclusief kleur, geluid, geur en vormen, in diverse jurisdictions geregistreerd worden.

12-02-2019 | 10:42

IPKat book of the year 2018Het volledige boek kan kosteloos als .pdf gedownload worden via de knop
'Open Access' op deze webpagina van Oxford University Press

Auteurs:
prof. dr. Martin SenftlebenProf. dr. Martin Senftleben, hoogleraar Intellectuele eigendom aan de Vrije Universiteit Amsterdam en
prof. Irene Calboli, Professor of Law aan de Texas A&M University School of Law in de VS.

Leergang Intellectueel-eigendomsrecht voor juristen

Start 4 maart 2019

Op welke manieren worden intellectuele eigendomsrechten eigenlijk verkregen? Hoe worden deze rechten geëxploiteerd en gehandhaafd? Hoe ver strekt de bescherming en handhaving van intellectueel eigendom zich uit in de analoge en de digitale wereld? Met de leergang Intellectueel eigendomsrecht verkrijgt u overzicht over de verschillende intellectuele eigendomsrechten, en inzicht in het strategische gebruik en het efficiënte beheer van deze rechten.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: Leergang Intellectueel-eigendomsrecht.

Korte cursussen m.b.t. Intellectueel-eigendomsrecht

Deel dit bericht met uw relaties.