Nieuwe leergang Financieel Toezichtrecht

Deze leergang is speciaal ontwikkeld voor de senior specialisten die verdieping zoeken in actuele ontwikkelingen in de Europese jurisprudentie en regelgeving voor de financiële sector, de wijzigende rollen van de toezichthouders en de hiermee verband houdende beleidsthema’s.

30-09-2019 | 13:08

De financiële sector is onderhevig aan ingrijpende veranderingen in de regels voor banken, beleggingsondernemingen, betaaldienstverleners en verzekeraars. Daarom heeft de VU Law Academy de Leergang Financieel Toezichtrecht ontwikkeld, speciaal voor de senior specialisten die de diepte in willen. Deze nieuwe leergang zal van start gaan op donderdag 26 maart 2020.

Deze leergang biedt u verdieping in ontwikkelingen in de Europese jurisprudentie en regelgeving voor de financiële sector, de wijzigende rollen van de toezichthouders en de hiermee verband houdende beleidsthema’s. Ook ontwikkelingen in de Europese jurisprudentie voor de financiële sector komen uitvoerig aan bod, waaronder een uitgebreide behandeling van de recente uitspraken van het Europese Hof van Justitie. De leergang richt zich op specialisten die werkzaam zijn in het financiële toezicht bij financiële instellingen, toezichthouders en adviseurs werkzaam in de financiële markten en op medior of senior niveau functioneren en die het debat niet schuwen over de fundamentele beleids- en methodologische vraagstukken.

Resultaat van de opleiding
Na afloop van deze leergang bent u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het vlak van wet- en regelgeving voor de Europese financiële markten, de ontwikkelingen in de Europese jurisprudentie en de noodzakelijke veranderingen in organisatie en compliance omgevingen. De verworven kennis van de nieuwste wet- en regelgeving en nieuwe transactievormen kunt u direct in de praktijk toepassen.

Programma & actuele praktische informatie over deze opleiding
De Leergang Financieel Toezichtrecht begint op donderdag 26 maart 2020. Ga voor alle actuele informatie naar de opleidingspagina van de Leergang Financieel Toezichtrecht.
Deel dit bericht met uw relaties.