Leergang Verbintenissenrecht

Banner verbintenissenrecht

Leergang verbintenissenrecht bij VU Law Academy: kennis van algemene leerstukken ombuigen tot een belangrijk wapen


De meeste advocaten en juristen weten het van zichzelf: “Ik heb veel praktijkervaring opgebouwd, ik heb kennis ontwikkeld van een aantal specialismen, maar ik ben het zicht op de basisleerstukken van het verbintenissenrecht kwijtgeraakt”. Dat is problematisch, omdat ons recht een getrapte structuur heeft. En dus de gedachtevorming over zelfs de meest gespecialiseerde vragen bij de basis moet beginnen. Heeft men een gedegen kennis van die basis, dan is men veel beter en sneller in staat de grote lijnen van de oplossing te zien.

Heeft u ten minste drie tot vijf jaar werkervaring op gebied van contractenrecht? Overweeg dan om de leergang Verdieping contractenrecht te volgen. In deze leergang wordt een aantal onderwerpen uitgebreider en diepgaander behandeld dan bij de (basis)leergang Verbintenissenrecht.

Redenen om te kiezen voor VU Law Academy


De VU Law Academy (VULA) organiseert actuele, juridische cursussen die u verder op weg helpen in uw dagelijkse beroepspraktijk. De leergang Verbintenissenrecht is een grondige en complete opleiding van de VULA. De leergang geeft u het gereedschap waarmee u uw cliënten passend advies kunt geven. Zonder misstappen door verouderde kennis van rechtspraak. Onze docenten kunnen dit bieden, doordat zij vaak werken in de wetenschap (bijvoorbeeld aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de VU ) én in de praktijk (als advocaat of jurist). Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.