Leergang strafrechtelijk bewijsrecht vanuit verdedigingsperspectief

Praktische informatie

StartDe leergang start (onder voorbehoud) 6 maart 2018.
LocatieHoofdgebouw Vrije Universiteit Amsterdam, De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam.
PlanningHier vindt u de planning 2018 met de data, onderwerpen en docenten.
Docenten en cursusleidersHier vindt u een overzicht met informatie over de cursusleiders en alle docenten die betrokken zijn bij deze leergang. 
Programma15.30-16.00 uur: ontvangst
16.00-19.45 uur: college
GroepsgrootteMaximaal 25 juristen en advocaten.
PrijsAlumnikorting leergangen€ 3.130,-  inclusief cursusmateriaal consumpties en maaltijden (prijs 2018). Dit bedrag is vrijgesteld van btw. Bent u lid van de Nederlandse Vereniging van (Jonge) Strafrechtadvocaten (NVSA of NVJSA)? Dan krijgt u € 200,- korting en betaalt u € 2.930,- (Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen.) Bekijk hier onze actuele kortingen.
PuntenNoVa 27 PO27 opleidingspunten voor De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). De leergang is gelijkgesteld met de Profileringscursus van de Stichting Strafrechtpraktijk.
(conform art. 2 sub a, Reglement Toelating Opleiding Specialisatie Strafrecht en Profileringscursus)
DiplomaDe leergang is opgebouwd uit negen colleges van één dagdeel. Voor de leergang Strafrechtelijk bewijsrecht geldt een aanwezigheidsplicht in combinatie met verplichte huiswerkopdrachten die als examen dienen. Er worden 7 huiswerkopdrachten gegeven. U mag maximaal één dagdeel missen en voor één huiswerkopdracht een onvoldoende beoordeling krijgen of één huiswerkopdracht niet inleveren. Als u voor zes uitwerkingen van de huiswerkopdrachten een voldoende krijgt en bij ten minste acht colleges aanwezig bent, ontvangt u een diploma.
Digitale leeromgevingHet onderwijs wordt ondersteund door een digitale leeromgeving. Hierop vindt u aanvullingen op literatuur, PowerPoint-presentaties en andere relevante stukken. Zo blijft u op de hoogte van actualiteiten. Ook kunt u via de digitale leeromgeving contact leggen met medecursisten en de cursusleiding.
Gerelateerd aanbod
Leergang Financieel-economisch strafrecht - september 2018.