Leergang Sport, sportorganisatie & recht

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Indien ik een keer ziek ben, kan ik dan met een andere groep het college inhalen? 
Nee, dit is niet mogelijk. Om u toch van informatie te voorzien zal de powerpointpresentatie op Canvas (elektronisch leergang omgeving) geplaatst worden. 

Vraag 2: Indien ik na het lezen van de brochure nog een vraag heb, bij wie kan ik deze stellen? 
Als u na het lezen van de brochure en de informatie op de website nog extra informatie wilt ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen met de VU Law Academy via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Vraag 3: Gelden er specifieke toelatingseisen voor deze leergang? 
Voor de leergang Sport, Sportorganisatie en Recht gelden specifieke toelatingseisen. De leergang richt zich op advocaten, juristen bij lokale, regionale of centrale overheid, en op juristen bij een sportbond (bijvoorbeeld bestuursleden van een sportvereniging) of juristen die werkzaam zijn voor een koepel of belangenbehartigingsorganisatie. Aan de leergang kunnen ook andere academici deelnemen op voorwaarde dat zij door opleiding of werkervaring de leergang op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Dit wordt vooraf beoordeeld aan de hand van het c.v. en eventueel een intakegesprek. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met VU Law Academy, vulaw@vu.nl, of +31 20 59 86255.

Vraag 4: Ik heb een vraag over een factuur of een betalingstermijn, waar kan ik deze vraag stellen? 
Vragen over de factuur of de betalingstermijn kunt u stellen door het sturen van een e-mail naar: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vragen binnen twee werkdagen te behandelen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ilse Herweijer via 020 598 6255. 

Vraag 5: Hoe weet ik of er nog plaats is bij de leergang? 
Om u de meest actuele gegevens te kunnen verstrekken, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Vraag 6: Wanneer ontvang ik het cursusmateriaal? 
Wij streven ernaar het cursusmateriaal twee weken voor aanvang van het college aan u te verstrekken. 

Vraag 7: Ik wil mijn inschrijving wijzigen of annuleren, waar kan dat? 
Zie onze annuleringsvoorwaarden, die staan vermeld in de Algemene Voorwaarden van de VU Law Academy. In de annuleringsvoorwaarden is beschreven of u uw inschrijving kunt wijzigen en welke termijnen aan de annulering zijn verbonden.