Leergang Pensioenrecht

Banner opleiding pensioenrecht

Pensioenrecht bij VU Law Academy: compleet juridisch overzicht


Het onderwerp pensioen heeft de laatste jaren steeds meer juridische kanten gekregen. Als juridisch specialist of advocaat wilt u uw cliënten passend advies geven of adequaat ondersteunen. Uiteraard op basis van up-to-date kennis van het wettelijk en juridisch kader. In de leergang pensioenrecht krijgt u al deze kennis praktijkgericht behandeld.

Oud-cursisten over de leergang


Beinte Koopmans is jurist bij APG bestuursadvisering. Hij volgde de leergang Mergers & Acquisitions en kijkt terug op een geslaagd traject:

Beinte Koopmans“Ik werk al enige jaren als jurist in de pensioensector, dus het pensioenrecht was me niet vreemd. Buiten de waan van de dag wilde ik mijn kennis van het pensioenrecht verder verdiepen en structureren. Met de leergang Pensioenrecht heb ik dat bereikt. Gedurende het traject hebben we een veelheid aan onderwerpen grondig behandeld met docenten die specifiek op dat onderwerp zeer gespecialiseerd waren. Tijdens het volgen van de leergang merkte ik al snel dat ik nog meer kwaliteit kon brengen en delen met mijn collega’s.”
 
 

Mr. drs. Suzanne Kampijon CPL is advocaat Employment & Pensions bij Allen & Overy LLP. Ze volgde de leergang Pensioenrecht en kijkt er tevreden op terug:

mr.drs. Suzanne Kampijon CPL‘De leergang Pensioenrecht biedt een versteviging van de pensioenrechtbasis, een verdieping op specialistische onderwerpen en discussie over de actualiteit. Gerenommeerde docenten uit wetenschap en praktijk delen kennis in een informele setting. Dit maakt de leergang Pensioenrecht erg interessant voor zowel beginnende als ervaren pensioenjuristen. Bovendien is het een goede manier om collega's uit het pensioenveld te ontmoeten. Ik kijk met veel plezier terug op de leergang: het Pensioenrecht kent voor mij geen geheimen meer!’