Leergang Effectieve conflicthantering, onderhandelen en mediation voor juristen

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Indien ik een keer ziek ben, kan ik dan met een andere groep het college inhalen?
Nee, dit is niet mogelijk.

Vraag 2: Indien ik na het lezen van de informatie op de website nog een vraag heb, bij wie kan ik deze stellen?
Als u na het lezen van de informatie op de website nog extra informatie wilt ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen met de VU Law Academy via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 3: Gelden er specifieke toelatingseisen voor deze leergang? 
De leergang is vooral bedoeld voor juristen die er niet alleen naar streven sterk te zijn in het juridisch metier, maar ook in de soft skills en de bredere kijk op conflicten, zodat zij hun clientèle adequater van dienst kunnen zijn en zo toegevoegde waarde bieden. Een aantal jaren ervaring in een eigen juridische werksituatie is daartoe gewenst.
De leergang is toegankelijk voor:

  • juristen, zoals advocaten, bedrijfsjuristen en ambtenaren binnen de (semi-)overhead en bij not-for-profit instellingen;
  • andere academici, die door opleiding en werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Dit wordt vooraf beoordeeld aan de hand van het cv en eventueel een intakegesprek. U kunt uw cv sturen naar: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar u binnen twee weken te informeren. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met mw. Monique Becker via m.becker@vu.nl of +31 20 59 83694.
Vraag 4: Ik heb een vraag over een factuur of een betalingstermijn, waar kan ik deze vraag stellen?
Vragen over de factuur of de betalingstermijn kunt u stellen door het sturen van een e-mail naar: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vragen binnen twee werkdagen te behandelen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ilse Herweijer via 020 598 6255.

Vraag 5: Hoe weet ik of er nog plaats is bij de leergang?
Om u de meest actuele gegevens te kunnen verstrekken, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 6: Wanneer ontvang ik het cursusmateriaal?
Wij streven ernaar het cursusmateriaal twee weken voor aanvang van het college aan u te verstrekken.

Vraag 7: Ik wil mijn inschrijving wijzigen of annuleren, waar kan dat?
Zie onze annuleringsvoorwaarden, die staan vermeld in de Algemene Voorwaarden van de VU Law Academy. In de annuleringsvoorwaarden is beschreven of u uw inschrijving kunt wijzigen en welke termijnen aan de annulering zijn verbonden.


<< Terug naar de hoofdpagina Leergang Effectieve conflicthantering, onderhandelen en mediation voor juristen