Leergang Onderwijsrecht

Veelgestelde vragen

Vraag: Indien ik na het lezen van de brochure nog een vraag heb, bij wie kan ik deze stellen? 
Als u na het lezen van de brochure en de informatie op de website nog extra informatie wilt ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen met de VU Law Academy via 020 598 6255. U kunt dan vragen naar Branka Dasović. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Vraag: Hoeveel colleges mag ik missen zonder dat mijn deelname aan het examen of afrondende paper in gevaar komt? 
Voor de leergang Onderwijsrecht geldt een aanwezigheidsplicht. U ontvangt het diploma van de leergang als u tenminste zes van de acht colleges heeft bijgewoond, uw paper heeft gemaakt en gepresenteerd op de laatste bijeenkomst en deze met een voldoende beoordeeld is.

Vraag: Indien ik een keer ziek ben, kan ik dan met een andere groep het college inhalen? 
Nee, dit is niet mogelijk. Om u toch van informatie te voorzien zal de PowerPoint presentatie op de digitale leeromgeving geplaatst worden.

Vraag: Gelden er specifieke toelatingseisen voor deze leergang? 
De leergang is ontwikkeld voor academisch opgeleide juristen. Professionals met een niet-juridische academische opleiding kunnen deelnemen wanneer zij ten minste twee jaar ervaring hebben met wet- en regelgeving in het onderwijs. Dat wordt beoordeeld aan de hand van een vooraf in te sturen cv. U kunt uw cv sturen naar vulaw@vu.nl

Vraag: Ik heb een vraag over een factuur of een betalingstermijn, waar kan ik deze vraag stellen? 
Vragen over de factuur of de betalingstermijn kunt u stellen door het sturen van een e-mail naar: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vragen binnen twee werkdagen te behandelen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ilse Herweijer via (020) 598 6255. 

Vraag: Hoe weet ik of er nog plaats is bij de leergang? 
Om u de meest actuele gegevens te kunnen verstrekken, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Vraag: Wanneer ontvang ik het cursusmateriaal? 
Wij streven ernaar het cursusmateriaal twee weken voor aanvang van het college aan u te verstrekken. 

Vraag: Ik wil mijn inschrijving wijzigen of annuleren, waar kan dat? 
Zie onze annuleringsvoorwaarden, die staan vermeld in de Algemene Voorwaarden van de VU Law Academy. In de annuleringsvoorwaarden is beschreven of u uw inschrijving kunt wijzigen en welke termijnen aan de annulering zijn verbonden.