Leergang Intellectueel eigendomsrecht

Praktische informatie

StartDe leergang start (onder voorbehoud van voldoende deelnemers) maart 2018.
LocatieVrije Universiteit, Amsterdam.
Zaal: Aurora, hoofdgebouw Vrije Universiteit Amsterdam.
Programma15.30 – 16.00 uur: Ontvangst met koffie, thee
16.00 – 17.30 uur: Aanvang programma
17.30 – 18.00 uur: Pauze met lichte maaltijd
18.00 – 19.30 uur: Vervolg programma
PlanningDe leergang bestaat uit zes colleges van elk drie uur. De colleges vinden plaats van 16.00 tot 19.30 uur, met ontvangst om 15.30 uur. Bijgaand vindt u de planning met alle data, college onderwerpen en docenten.
Docenten en cursusleiderHier vindt u een overzicht met informatie over de cursusleider en alle docenten die betrokken zijn bij deze leergang.
Groepsgrootte
Maximaal 25 deelnemers.
PrijsAlumnikorting leergangen€ 1.990,- (prijs 2017) dit bedrag is vrijgesteld van btw en inclusief cursusmateriaal en consumpties. Bekijk hier onze actuele kortingen.
Literatuur
U ontvangt alle noodzakelijke vakliteratuur van de VU Law Academy.
PuntenPAO_PO_punten Nederlandse orde van advocaten18 PO opleidingspunten voor De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).
Certificaat
U ontvangt een certificaat van deelname na afloop van de leergang als u aan tenminste vier van de zes bijeenkomsten heeft deelgenomen. Aan de leergang is geen examen verbonden.
Digitale leeromgevingHet onderwijs wordt ondersteund door een digitale leeromgeving. Hierop vindt u aanvullingen op literatuur, casussen, PowerPoint-presentaties en andere relevante stukken. Zo blijft u op de hoogte van actualiteiten. Ook kunt u via de digitale leeromgeving contact leggen met medecursisten en de cursusleiding.