Leergang Aanbestedingsrecht voor juristen

Oud-cursisten over de leergang


Tim Beukema

Tim Beukema werkt als constulant voor AT Osborne Legal en heeft in 2016 de leergang Aanbestedingsrecht voor juristen succesvol afgesloten met een 8:
 
“Vifoto Tim Beukemaa een aantal collega’s ben ik op de hoogte gebracht van de leergang Aanbestedingsrecht. Wegens de positieve verhalen en lovende woorden over de opzet van de leergang heb ik besloten om deze ook te volgen. Wat mij vooral aanspreekt is dat niet enkel het gehele aanbestedingsproces aan bod komt, maar ook aandacht wordt besteed aan de voorfase, de contractfase en de geschillenbeslechting. Dat maakt de leergang zeer compleet en volledig. De inhoud wordt gebracht door zeer vakkundige, praktijkgerichte docenten die allen in staat zijn om zowel juridisch complexe inhoud alsook praktische praktijkvragen op een heldere wijze te brengen, op een manier die beklijft. Als consultant Aanbestedingsrecht gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens de leergang dagelijks. Tevens is de verstrekte documentatie zeer uitgebreid en goed te gebruiken als naslagwerk. Ik zal de leergang zeker aanbevelen aan anderen, voornamelijk wegens de uitstekende docenten en opbouw van de colleges!”
 
Remco Sipman
Oud-cursist Remco Sipman is zelfstandig jurist voor overheden, gespecialiseerd in ruimtelijke ontwikkeling, subsidies en inkoopvraagstukken. Hij volgde de leergang Aanbestedingsrecht voor juristen in 2015 en slaagde cum laude:

Remco Sipman'Wat mij het meest aansprak aan de leergang Aanbestedingsrecht waren de volgende punten:
1. Het doorlopende programma zat goed in elkaar: in korte tijd werd veel nieuwe stof gedoceerd;
2. Er werd wel voorbereiding vereist, maar geen periodieke toetsing;
3. De leergang werd wel afgesloten met een examen. Daardoor kan ik opdrachtgevers laten zien dat ik niet alleen aanwezig ben geweest, maar ook daadwerkelijk wat heb opgestoken!
Ik heb de leergang als zeer positief ervaren.'
 

Natalie Engering
Oud-cursist mr. N. Engering is Senior juridisch adviseur bij de gemeente Amsterdam. Zij volgde de leergang Aanbestedingsrecht voor juristen in het voorjaar van 2014 en heeft er veel aan gehad:


foto N. EngeringMet veel plezier heb ik afgelopen voorjaar de leergang Aanbestedingsrecht voor juristen gevolgd. Alle essentiële onderwerpen binnen het nationale en Europese aanbestedingsrecht kwamen aan de orde. De colleges werden verzorgd door docenten uit wetenschap en/of praktijk, allen hoog aangeschreven binnen het aanbestedingsrecht, die, gelet op de combinatie-overdracht van theoretische kennis en kennis uit de praktijk, ook aandacht hadden voor de laatste ontwikkelingen en praktijkvragen. Deelname aan het schriftelijk examen is niet verplicht, maar is zeer de moeite waard als je nog verder ‘de diepte in wilt gaan’ en je je kennis meteen wilt toetsen. De kennis die ik tijdens het volgen van deze leergang en het maken van het examen heb opgedaan is zeer waardevol voor mijn adviespraktijk binnen de gemeente Amsterdam.’