Leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers

Welke praktische informatie is nog van belang?

StartDe leergang start (onder voorbehoud van voldoende deelnemers) op 27 september 2017. 
LocatieHoofdgebouw VU, De Boelelaan 1105 in Amsterdam.
Zaal: Agora 5.
Programma collegeochtenden09.00 – 09.30 uur: ontvangst met koffie en thee
09.30 – 11.00 uur: college
11.00 – 11.15 uur: pauze
11.15 – 12.45 uur: vervolg college
PlanningBekijk hier de planning najaar 2017 met data, onderwerpen en docenten. 
Docenten en cursusleiderHier vindt u een overzicht met informatie over de cursusleider en alle docenten die betrokken zijn bij deze leergang.
GroepsgrootteMaximaal 25 deelnemers
PrijsAlumnikorting leergangen€ 2.970,- inclusief cursusmateriaal, consumpties en examengeld. Dit bedrag is vrijgesteld van btw. Bekijk hier onze actuele kortingen.
ExamenHet examen zal bestaan uit het uitwerken van een casus met een aantal vragen. Deze vragen kunt u thuis beantwoorden en vervolgens digitaal naar de VU Law Academy opsturen. Hiervoor heeft u twee dagen de tijd. Het examen wordt opgesteld en beoordeeld door prof. mr. C.E.C. Jansen.
DiplomaU rondt de leergang af door een examen te maken. Als u hiervoor een voldoende beoordeling haalt, ontvangt u een diploma.
HerkansingVoor ieder tentamen/examen geldt een herkansingsmogelijkheid. Een kandidaat heeft in het kader van zijn deelname aan de leergang/collegecyclus recht op twee herkansingen. Voor de eerste herkansing worden geen extra kosten in rekening gebracht. Voor de tweede herkansing van het examen wordt €150,- in rekening gebracht.
Digitale leeromgevingHet onderwijs wordt ondersteund door een digitale leeromgeving. Hierop vindt u aanvullingen op literatuur, PowerPoint-presentaties en andere relevante stukken. Zo blijft u op de hoogte van actualiteiten. Ook kunt u via de digitale leeromgeving contact leggen met medecursisten en de cursusleiding.
Gerelateerde cursussen/leergangen/masterclassesLeergang aanbestedingsrecht voor juristen
Masterclass aanbestedingsrecht I - 17 mei 2017
Masterclass aanbestedingsrecht II - 21 juni 2017
Cursus actualiteiten aanbestedingsrecht - 28 juni 2017