Kortingen en acties

Bij de VU Law Academy kunt u profiteren van diverse acties en kortingsregelingen.

Zomerkorting op leergang
Zomerkorting leergangen 2018 klein
Tot 1 september 2018 ontvangt u € 200,- zomerkorting bij inschrijving voor de leergangen Strafrechtelijk bewijsrecht, Samenwerkingsverbanden tussen decentrale overheden, Decentrale verordeningen en Aanbestedingsrecht voor juristen.

De zomerkorting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen.

Korting voor alumni van de leergangen van de VU Law Academy 
Alumnikorting leergangen
Indien een cursist van een leergang binnen 3 jaar* na aanvang van de eerste dag van de leergang een tweede leergang volgt ontvangt de cursist een korting van € 200,-.
* voor oud-cursisten van de leergang pensioenrecht geldt een termijn van 4 jaar Let op: Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen. Deze korting geldt niet voor de Leergang Filantropie en Notariaat: geven en nalaten aan goede doelen.
Korting voor alumni van de VU- Alumni* krijgen 10% korting op alle PO cursussen, deze korting is niet mogelijk in combinatie met andere kortingen.
- Voor de Leergangen krijgen alumni een korting van een vast bedrag van € 100,-.

Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en loopt het gehele jaar door.  
(* Alumni zijn oud-studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit)
Deze korting geldt niet voor de leergang Filantropie en Notariaat: geven en nalaten aan goede doelen.
Leden van de NVvIR (Nederlandse Vereniging voor Internet Recht)De Leden van de NVvIR ontvangen 20% korting op IT recht cursussen, deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.
Leden van de NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten)De leden van de NVSA ontvangen 10% korting op strafrechtcursussen en € 200,- korting op de leergang Strafrechtelijk bewijsrecht vanuit verdedigingsperspectief.
Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.
Korting bij meerdere inschrijvingen van 1 bedrijf voor een leergang bij VU Law AcademyVraag naar onze kortingsregeling bij meerdere inschrijvingen van 1 bedrijf via vula.rechten@vu.nl of
(020) 598 6255. Deze regeling geldt niet voor de leergang Filantropie en Notariaat: geven en nalaten aan goede doelen.
Korting voor ZIFO partners
ZIFO partners kunnen korting krijgen op de Leergang Financieel-economisch strafrecht, Leergang Grondslagen Vennootschaps- en ondernemingsrecht, Leergang M&A, law, finance and skills.

 
Als u van een kortingsregeling gebruik wilt maken, gelieve dit op het inschrijfformulier in het veld 'opmerkingen' te vermelden.