Kortingen en acties

Bij de VU Law Academy kunt u profiteren van diverse acties en kortingsregelingen.

Klantenkorting voor alumni van de leergangen van de VU Law Academy 
Alumnikorting leergangen
Indien een cursist van een leergang binnen 3 jaar* na aanvang van de eerste dag van de leergang een tweede leergang volgt ontvangt de cursist een korting van € 200,-.
* voor oud-cursisten van de leergang pensioenrecht geldt een termijn van 4 jaar. Let op: Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen. Deze korting geldt niet voor de leergang Verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers en de leergang Gemeentejurist van de toekomst: het toepassen van het bestuursrecht in gesprek met politici, bestuurders en burgers.
Alumnikorting voor alumni van de VU Rechtenfaculteit
- Alumni* krijgen 10% korting op alle PO cursussen, deze korting is niet mogelijk in combinatie met andere kortingen.
- Voor de Leergangen krijgen alumni* een korting van een vast bedrag van € 100,-.

Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en loopt het gehele jaar door.  
(* Alumni zijn oud-studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit)
Deze korting geldt niet voor de leergang Verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers en de leergang Gemeentejurist van de toekomst: het toepassen van het bestuursrecht in gesprek met politici, bestuurders en burgers.
Leden van de NVvIR (Nederlandse Vereniging voor Internet Recht)De Leden van de NVvIR ontvangen 20% korting op IT recht cursussen, deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.
Leden van de NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten) en NVSJA
De leden van de NV(J)SA ontvangen €100,- korting op de leergang Strafrechtelijk bewijsrecht vanuit verdedigingsperspectief en de leergang Financieel-economisch Strafrecht.
Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.
Korting bij meerdere inschrijvingen van 1 bedrijf voor een leergang bij VU Law AcademyVraag naar onze kortingsregeling bij meerdere inschrijvingen van 1 bedrijf via vulaw@vu.nl of (020) 598 6255.
Korting voor ZIFO partners
ZIFO partners kunnen korting krijgen op de Leergang Financieel-economisch strafrecht, Leergang Grondslagen Vennootschaps- en ondernemingsrecht, Leergang M&A, law, finance and skills.
Korting voor Alumni VU & oud-deelnemers VU Law Academy, VASW en hZC.  
Alumni van de VU en oud-deelnemers van opleidingen van het Zijlstra Center, VU Academie voor Sociale Wetenschappen en VU Law Academy ontvangen een korting van €100,- bij het volgen van een School of Governance opleiding.

Als u van een kortingsregeling gebruik wilt maken, gelieve dit op het inschrijfformulier in het veld 'opmerkingen' te vermelden.