Incompany cursus rechtstheorie en -filosofie

rechtstheorie_geschiedenis

Overzicht cursussen rechtstheorie- en filosofieDocent(en)
De reikwijdte van de rechterlijke motiveringsplicht
prof. mr. Bart van Klink
Is er een Europees volk?
dr. mr. Luigi Corrias
Juridische en ethische dilemma’s rondom kunstmatige voortplanting
dr. mr. Britta C. van Beers
Storytelling: Het belang van een goed verhaal in de rechtszaal
prof. mr. Bart van Klink
Verdieping verbintenissenrecht in historisch perspectief
prof. mr. Jan Hallebeek

 
Op zoek naar een incompany cursus of opleiding op het gebied van rechtstheorie en -filosofie? De docenten van de VU Law Academy zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van rechtstheorie en -filosofie en kunnen u en uw medewerkers inzicht bieden in wetgeving, rechtspraak en literatuur. Of u nu uw basiskennis wilt opfrissen, of juist behoefte heeft aan verdiepende inzichten binnen een bepaald onderwerp.
Samen bekijken we uw wensen en formuleren we een programma dat aansluit bij uw opleidingsbehoefte. Hierbij kunnen we ons baseren op een bestaande cursus, of geheel op maat een traject samenstellen.

Welke incompany cursus past bij u?
Laat u inspireren door te bladeren in ons overzicht met (voorbeeld)cursussen rechtstheorie- en filosofie, of struin door het brede scala aan expertisen waarover onze docenten beschikken. Alle cursussen kunnen worden toegespitst op uw wensen. Weet u nog niet welke cursus het beste bij uw organisatie past, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies: 

Ireen Schouten new

Ireen Schouten 
Opleidingscoördinator incompany 
E  i.schouten@vu.nl 
T 020 598 6255