Incompany cursus Internationale kinderontvoering

In deze cursus wordt ingegaan op de relevante nationale en internationale wet- en regelgeving op het terrein van internationale kinderontvoering, jurisprudentie en actuele rechtsontwikkelingen.

Leerdoelen
Aan het einde van deze cursus hebben de deelnemers (basale) kennis van de wet- en regelgeving en zijn zij op de hoogte van de actuele stand van zaken ten aanzien van het onderwerp internationale kinderontvoering.

Docenten                mr. dr. Geeske Ruitenberg, Docent en senior onderzoeker Privaatrecht bij de Vrije Universiteit
Omvang cursus2 uur
NiveauBasis
Didactische aanpakDe cursus bestaat uit een interactief hoorcollege waarin onder meer de relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie en casussen worden besproken.
Deelnemersaantal  Maximaal 20
Datum en locatieIn overleg. Afhankelijk van uw wensen kan de cursus zowel bij de VU als bij u op locatie worden aangeboden.


Meer informatie en contact

Wilt u tijdens de cursus ingaan op specifieke onderwerpen, of heeft u aanvullende leerdoelen? Deze cursus kan verder worden toegespitst op uw wensen. Of stel uw eigen programma samen op basis van een combinatie van cursussen. Bekijk hiervoor onze andere cursussen of onze expertisen op gebied van rechtstheorie- en filosofie.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact opnemen met: 

Ireen Schouten new

Ireen Schouten 
Opleidingscoördinator incompany 
E  i.schouten@vu.nl 
T 020 598 6255