Incompany cursus personen- en familierecht

personen_familierecht

Overzicht cursussen personen- en familierechtDocent(en)
Actualiteiten erfrecht
mr. dr. Marcel Kremer
Actualiteiten Personen- en familierechtdr. mr. Geeske Ruitenberg
De nieuwe gemeenschap van goederen
mr. dr. Marcel Kremer
Internationale kinderontvoering
 
mr.dr. Geeske Ruitenberg
Procesrecht in familiezaken
prof. mr. Lieke Coenraad
Verhuisproblematiek na scheiding: conflictpreventie en conflictoplossing
prof. mr. Lieke Coenraad

 
Op zoek naar een incompany cursus of opleiding op het gebied van personen- en familierecht? De docenten van de VU Law Academy zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personen- en familierecht en kunnen u en uw medewerkers inzicht bieden in wetgeving, rechtspraak en literatuur. Of u nu uw basiskennis wilt opfrissen, of juist behoefte heeft aan verdiepende inzichten binnen een bepaald onderwerp.
Samen bekijken we uw wensen en formuleren we een programma dat aansluit bij uw opleidingsbehoefte. Hierbij kunnen we ons baseren op een bestaande cursus, of geheel op maat een traject samenstellen.

Welke incompany cursus past bij u?
Laat u inspireren door te bladeren in ons overzicht met (voorbeeld)cursussen personen- en familierecht, of struin door het brede scala aan expertisen waarover onze docenten beschikken. Alle cursussen kunnen worden toegespitst op uw wensen. Weet u nog niet welke cursus het beste bij uw organisatie past, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies:
  

Ireen Schouten new

Ireen Schouten 
Opleidingscoördinator incompany 
E  i.schouten@vu.nl 
T 020 598 6255