Incompany cursus Actualiteiten erfrecht

Aan de hand van wetsvoorstellen en recente jurisprudentie worden voor de adviespraktijk relevante actualiteiten op het gebied van erfrecht behandeld.

Leerdoelen
Aan het einde van deze cursus kunnen de deelnemers de ontwikkeling en stand van zaken van de wet- en regelgeving en de jurisprudentie met betrekking tot het erfrecht problematiseren en beter doorgronden. Op basis daarvan kunnen zij in hun dagelijkse (advies)praktijk beter onderbouwde beslissingen nemen met betrekking tot juridische vraagstukken die betrekking hebben op de toepassing van het erfrecht.

Docenten
Mr. dr. Marcel Kremer, docent notariële vakken aan de Vrije Universiteit, redacteur losbladige Kluwer erfrecht en schenkingsrecht.
Omvang cursus
3 college-uren
Verdiepingscursus: basiskennis van het huwelijksvermogensrecht is vereist.
Didactische aanpakAan de hand van relevante wet- en regelgeving worden de ontwikkelingen in het erfrecht belicht. Aan de hand van voorbeelden en discussie worden de deelnemers bij de cursus betrokken.
Deelnemersaantal
Geen maximum
Datum en locatie
In overleg. Afhankelijk van uw wensen kan de cursus zowel bij de VU als bij u op locatie worden aangeboden.

Meer informatie en contact

Wilt u tijdens de cursus ingaan op specifieke onderwerpen, of heeft u aanvullende leerdoelen? Deze cursus kan verder worden toegespitst op uw wensen. Of stel uw eigen programma samen op basis van een combinatie van cursussen. Bekijk hiervoor onze andere cursussen of onze expertisen op gebied van personen- en familierecht.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact opnemen met:

Ireen Schouten new

Ireen Schouten