Incompany cursus notarieel en fiscaal recht

notarieel_fiscaal_recht

Overzicht cursussen notarieel en fiscaal rechtDocent(en)
De fiscale aspecten van vermogensverstrekkingenprof. mr. Jaap Bellingwout
mr. dr. Alexander Bosman
mr. Jan Gooijer
Nieuwe jurisprudentie belastingrechtprof. mr. Jaap Bellingwout
Prof. mr. Frank Pötgens 
mr. M.C. de Graaf 
mr. dr. Alexander Bosman
mr. Jan Gooijer

Op zoek naar een incompany cursus of opleiding op het gebied van notarieel en fiscaal recht? De docenten van de VU Law Academy zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van notarieel en fiscaal recht en kunnen u en uw medewerkers inzicht bieden in wetgeving, rechtspraak en literatuur. Of u nu uw basiskennis wilt opfrissen, of juist behoefte heeft aan verdiepende inzichten binnen een bepaald onderwerp.
Samen bekijken we uw wensen en formuleren we een programma dat aansluit bij uw opleidingsbehoefte. Hierbij kunnen we ons baseren op een bestaande cursus, of geheel op maat een traject samenstellen.

Welke incompany cursus past bij u?
Laat u inspireren door te bladeren in ons overzicht met (voorbeeld)cursussen notarieel en fiscaal recht, of struin door het brede scala aan expertisen waarover onze docenten beschikken. Alle cursussen kunnen worden toegespitst op uw wensen. Weet u nog niet welke cursus het beste bij uw organisatie past, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies:
 

Ireen Schouten newIreen Schouten 
Opleidingscoördinator incompany 
E  i.schouten@vu.nl 
T 020 598 6255