Trainingen juridische vaardigheden 2020

Cursus juridisch schrijven en timemanagement voor juristen

Wilt u uw skills aanscherpen? Volg een juridische vaardigheidstraining 

De VU Law Academy biedt in de loop van het jaar diverse juridische vaardigheidstrainingen aan, waaronder conflicthantering, juridisch schrijven en juridisch Engels.
Met deze praktijkgerichte cursussen verhoogt u het niveau van uw professionele vaardigheden en leert u deze optimaal toe te passen in uw dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om argumenteren, overtuigen, schriftelijke of mondelinge vaardigheden: met de vaardigheidstrainingen van de VU Law Academy bent u ervan verzekerd dat u nog scherper handelt en op uw omgeving reageert om uw doelen te bereiken.
      
Training voorjaar 2020

Legal English @Work
maandag 20, 27 januari en 3 en 10 februari 2020

Juridisch schrijven
dinsdag 2 en 9 juni 2020
  

Masha Furth“Juristen moeten beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, taal is immers het gereedschap van de jurist. Door tijdnood of routine kunnen echter slechte gewoonten ontstaan. Daarom is het belangrijk regelmatig uw vaardigheden kritisch onder de loep te nemen. Tijdens een cursus tilt u uw vaardigheden naar een hoger professioneel niveau, en kunnen goede eigenschappen inslijten. Zoals een timmerman regelmatig zijn beitels slijpt, zo onderhoudt de professionele jurist zijn taalvaardigheid!” 

Mw. drs. M.C. Furth, freelance docent communicatie en argumentatie, onder meer voor de Nederlandse Orde van Advocaten, de Stichting Studiecentrum Rechtspleging en de Raad van State

Abonnementen en kortingsacties

Banner PO abonnementen