Actualiteitenlezingen Pensioenrecht

Banner boeken

Schrijf u in voor de Actualiteiten lezingen pensioenrecht
De VU Law Academy en het Expertisecentrum Pensioenrecht aan de VU organiseren jaarlijks een serie van 4 lezingen over de meest actuele ontwikkelingen binnen het pensioenrecht. In elke lezing voeren gerenommeerde sprekers het woord. Het doel van de lezingen is het inventariseren, verkennen en bekritiseren van de juridische aspecten daarbij inbegrepen de fiscale invalshoek rondom pensioenen. Het Expertisecentrum Pensioenrecht heeft een lange traditie van het organiseren van pensioenlezingen. Tijdens deze lezingen worden actuele pensioenonderwerpen van de praktische en juridische kant belicht. Tijdens de lezingen is er ruimte voor interactie; vragen kunnen worden voorgelegd aan de sprekers en de zaal. De 4 lezingen worden als jaarprogramma gepresenteerd, maar het volgen van afzonderlijke lezingen is ook mogelijk.

Lezing Actualiteiten Pensioenrecht I
woensdag 28 maart 2018

Lezing Actualiteiten Pensioenrecht II
woensdag 20 juni 2018

Lezing Actualiteiten Pensioenrecht III
woensdag 26 september 2018

Lezing Actualiteiten Pensioenrecht IV
woensdag 12 december 2018

Prijs 2018 
De lezingen zijn los van elkaar te volgen.
Per lezing: € 230,-
Prijs per 4 lezingen: € 820,-

VvPJ leden en huidige cursisten leergang pensioenrecht: per lezing: € 205,-
VvPJ leden en huidige cursisten leergang pensioenrecht: voor 4 lezingen: € 745,-

Pensioen netwerk groep cursusLeden van de Pensioen Netwerk Groep (PNG): per lezing: € 215,-
Leden van de Pensioen Netwerk Groep (PNG): voor 4 lezingen: € 800,-
Wilt u op het inschrijfformulier aangeven dat u lid bent van de PNG?

Alle prijzen zijn inclusief consumpties, borrel en materiaal.

(De genoemde prijzen zijn niet in combinatie met andere kortingen.)

Doelgroep
Advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. De cursus is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Zij dienen eerst contact op te nemen met de VU Law Academy. 

Opleidinspunten NoVa-2 klein logo
NOvA 2 PO punten per lezing
VvPJ: 2 punten per lezing


Inschrijven
U kunt zich voor elke lezing afzonderlijk inschrijven, maar ook voor meerdere of alle lezingen. Voor inschrijven klik hier. Wilt u bij uw inschrijving duidelijk aangeven of u VvPJ lid bent of huidige cursist Leergang Pensioenrecht. 

"De VU Law Academy organiseert vier pensioenlezingen per jaar. Sinds de afronding van de Leergang Pensioenrecht (CPL/CPC) aan de VU in oktober 2007 heb ik alle lezingen Pensioenrecht gevolgd. Het is vooral een ideale manier om efficiënt, deskundig en plezierig op de hoogte te worden gebracht van de laatste en de meest belangrijke ontwikkelingen in pensioenland. De sprekers komen bijna uitsluitend uit de pensioenpraktijk. Doorgaans vullen twee of drie sprekers met min of meer gerelateerde onderwerpen de studiemiddag. Na iedere spreker én aan het einde van de middag is alle ruimte voor discussie met sprekers en andere toehoorders. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de organisatie door de VU is prima. Bovendien is de bijeenkomst uitstekend geschikt voor het onderhouden van contacten met andere pensioenfanaten en oud-studiegenoten. Kom eens luisteren en meepraten!"

Drs. Paul P. Alvers CPC (Secretaris Ombudsman Pensioenen)