Masterclass Aanbesteden op basis van laagste levenscycluskosten

Dinsdag 10 september 2019 - Masterclass aanbestedingsrecht III


Om optimaal op de actualiteiten in te kunnen spelen wordt het onderwerp van deze masterclass op een later moment bekend gemaakt.

Volgende masterclass: donderdag 28 november 2019.

Programma13.30-14.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
14.00-17.00 uur: Masterclass
17.00-17.30 uur: Borrel
CursusleidingProf. mr. Chris Jansen, hoogleraar privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam, gasthoogleraar (TPR-wisselleerstoel) bij het Centrum voor Overheid en Recht (CORe) aan de Universiteit Hasselt en voorzitter van de Commissie van Aanbestedingsexperts (CvAE).
Sprekers
Worden nog bekend gemaakt.
DatumDinsdag 10 september 2019.
LocatieVrije Universiteit, De Boelelaan 1105 in Amsterdam (op de Zuidas).
DoelgroepAdvocaten, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht en andere juridische beroepsbeoefenaars die regelmatig te maken krijgen met aanbestedingsrechtelijke kwesties en die willen weten wat de actuele Europese en nationale ontwikkelingen zijn op het terrein van het aanbestedingsrecht.
De masterclass is ook goed toegankelijk voor inkopers die hetzij op operationeel niveau hetzij op beleidsniveau ervaring hebben met de aanbesteding van (overheids)opdrachten voor diensten, leveringen en werken en die meer willen weten over actuele juridische ontwikkelingen op dat terrein.
Daarnaast is de masterclass ook toegankelijk voor anderen, die door opleiding of werkervaring deze middag op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Twijfelt u of u over de juiste voorkennis beschikt voor deze masterclasses? Neem dan eerst contact op met de VU Law Academy.
NiveauVerdieping (redelijke basiskennis vereist)
Deelnemers aan de masterclass beschikken reeds over voldoende basiskennis op het terrein van het aanbestedingsrecht. Zij zijn op zoek naar verdere verdieping van hun kennis met betrekking tot de aanbestedingsrechtelijke aspecten. De masterclass sluit goed aan bij de eveneens door de VU Law Academy aangeboden Leergang Aanbestedingsrecht voor juristen en de Leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers.
PrijsReguliere prijs:
€ 225,- (geen btw) per masterclass
€ 810,- (geen btw) voor de volledige actualiteitenreeks van 4 masterclasses (€ 90,- korting)

Cursist Actualiteiten Aanbestedingsrecht en/of alumni van de Leergang Aanbestedingsrecht (juristen en inkopers):
€ 205,- (geen btw) per masterclass
€ 765,- (geen btw) voor de volledige actualiteitenreeks van 4 masterclasses (€ 55,- korting)
PuntenNOvA 2 PO NoVa-2 klein logo
 

2 PWO
InschrijvenGa hier naar het inschrijfformulier.
Gerelateerd aanbodLeergang Aanbestedingsrecht voor inkopers
Leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers
Leergang Aanbestedingsrecht voor juristen