Lezing Actualiteiten Pensioenrecht IV

11 december 2019

Lezing IV - Pensioenrechtspraak

Pensioenrechtspraak: annotatoren van Pensioenjurisprudentie bespreken en becommentarieren de rechtspraak van 2019.

Programma13.30-14.00 uur: Ontvangst met koffie, thee en lunch
14.00-17:00 uur: College
CursusleidingProf. dr. Erik Lutjens, hoogleraar Pensioenrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Worden nog bekend gemaakt.
DatumWoensdag 11 december 2019.
LocatieVrije Universiteit, De Boelelaan 1105 in Amsterdam (op de Zuidas).
DoelgroepDe actualiteitenlezingen zijn gericht op een ieder die zich met pensioenvraagstukken bezighoudt. Dit varieert van de pensioenjurist, de pensioenrechtadvocaat tot de pensioenadviseur, maar is ook zeer de moeite waard voor degenen die zich met arbeidsvraagstukken bezighouden en o.a. ook voor actuarissen, accountants, vertegenwoordigers van werkgeversorganisatie, vakbonden, ondernemingsraden, notariaat en overheden.  De actualiteitenlezingen zijn ook gericht op advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen.
NiveauVerdieping (enige basiskennis vereist)
PrijsPer lezing: €230,- . Prijs per 4 lezingen: €820,-
VVPJ leden en huidige cursisten leergang pensioenrecht betalen per lezing: €205,- . Per 4 lezingen is de prijs €745,-
Alle prijzen zijn inclusief consumpties, borrel en documentatiemateriaal.
PuntenNOvNoVa-2 klein logoA 2 PO
VvPJ 2
InschrijvenAanBanner PO abonnementenmelden kan via het online inschrijfformulier.

Gerelateerd aanbodLeergang Pensioenrecht