Actualiteiten contractenrecht

Middagcursus contractenrecht - gaat zeker door!

In deze cursus wordt u op de hoogte gesteld van de belangrijkste actuele ontwikkelingen in de jurisprudentie van de Hoge Raad op het terrein van het contractenrecht. Die jurisprudentie zal worden besproken door het (normale) verloop van een contractproces te volgen en in dat kader stil te staan bij vragen en leerstukken die in het afgelopen jaar in die jurisprudentie de aandacht hebben gevraagd. Een breed scala (o.a. klachtplicht, uitleg van overeenkomsten, bijzondere zorgplichten, algemene voorwaarden, afbreken van onderhandelingen) aan contractenrechtelijke onderwerpen passeert daarbij de revue. Datum: maandag 10 december 2018.

Leerdoel
Aan het einde van deze cursus kan de cursist de belangrijkste leerstukken van het contractenrecht in de praktijk toepassen met inachtneming van de actuele ontwikkelingen in de rechtspraak van de Hoge Raad.

Waardering
2018_beoordeling_cursus_76
2018_beoordeling_docent_86

Praktische informatie actualiteiten contractenrecht

Programma12.30-13.00 uur: Ontvangst met koffie, thee en lunch
13.00-17:30 uur: College, het volledige programma wordt nog bekend gemaakt
CursusleidingProf. dr. mr. Lodewijk Smeehuijzen, hoogleraar privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
DocentenProf. dr. mr. Lodewijk Smeehuijzen, hoogleraar privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
DatumMaandag 10 december 2018. Deze cursus gaat zeker door.
LocatieHoofdgebouw VU, De Boelelaan 1105 in Amsterdam (op de Zuidas).

DoelgroepAdvocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. De cursus is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Zij dienen eerst contact op te nemen met de VU Law Academy.
NiveauVerdieping (enige basiskennis vereist)
Prijs€ 350,- inclusief cursusmateriaal, consumpties en lunch.
PuntenNoVa-4 verkleind
NOvA 4 PO

InschrijvenKlik hier om u direct aan te melden via het inschrijfformulier.
Banner PO abonnementen
Gerelateerd aanbodActualiteiten burgerlijk(proces)recht en rechtspleging - 20 december 2018
Leergang Verdieping contractenrecht
Leergang Jurist van de toekomst: conflicthantering en mediation voor juristen