Cursus actualiteiten aanbestedingsrecht

Middagcursus aanbesteden - gaat zeker door

Deze cursus besteedt aandacht aan de belangrijkste actuele Europese en nationale ontwikkelingen wat betreft wetgeving, beleid, rechtspraak en literatuur op het terrein van het aanbestedingsrecht.

Datum:
dinsdag 11 december 2018.

Leerdoel
Aan het einde van deze cursus kan de cursist aanbestedingsrechtelijke vraagstukken in concrete praktijksituaties beantwoorden in overeenstemming met de actuele stand van het aanbestedingsrecht.

2017_beoordeling_cursus_822017_beoordeling_docenten_86Waardering
"Grondige analyse van de jurisprudentie; levert direct toepasbare kennis op!"
In 2017 beoordeelden de deelnemers de cursus gemiddeld met een 8,2 en de docenten met een 8,6.


Praktische informatie

Programma12.30-13.00 uur: Ontvangst met koffie, thee en lunch
13.00-17.30 uur: College
CursusleidingProf. mr. Chris Jansen, hoogleraar Privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam, gasthoogleraar (TPR-wisselleerstoel) bij het Centrum voor Overheid en Recht (CORe) aan de Universiteit Hasselt, voorzitter van de Commissie van Aanbestedingsexperts (CvAE) en raadsheer-plaatsvervanger in het hof 's-Hertogenbosch.
DocentenProf. mr. Chris Jansen, voornoemd.
Prof. mr. Elies Steyger, advocaat bij Advocaatpraktijk E. Steyger B.V te ’s-Hertogenbosch en hoogleraar Europees bestuursrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam
DatumDinsdag 11 december 2018.
LocatieVrije Universiteit, De Boelelaan 1105 in Amsterdam (op de Zuidas).
DoelgroepAdvocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. Voor inkopers aanbestedingsrecht is deze cursus uitermate geschikt.
De cursus is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Zij dienen eerst contact op te nemen met de VU Law Academy.
NiveauVerdieping/Specialisatie (basiskennis en enige praktijkervaring vereist)
Prijs€ 405,- inclusief, cursusmateriaal, consumpties en lunch. Voor deze cursus krijgt u het cursusmateriaal in papieren vorm uitgedeeld.
PuntenNOvA logo 4 PONOvA 4 PO
PWO 4
InschrijvenKlik hier om u direct aan te melden via het inschrijfformulier
Banner PO abonnementen
Gerelateerde leergangen/masterclasses- Leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers
- Leergang Aanbestedingsrecht voor juristen