Fiscaal Recht en Ondernemingsrecht bovengemiddeld beoordeeld in Keuzegids Masters 2021

De masteropleidingen Fiscaal Recht en Ondernemingsrecht worden bovengemiddeld beoordeeld door studenten, zo blijkt uit de Keuzegids Masters 2021. Masterstudenten beoordelen hun eigen masteropleiding op diverse criteria. Fiscaal Recht en Ondernemingsrecht scoren beiden ver bovengemiddeld op de onderdelen toetsing, programma, docenten, studeerbaarheid en praktijkgerichtheid.

01-04-2021 | 16:00

De masteropleiding Fiscaal Recht werd door de masterstudenten verder ook ver bovengemiddeld beoordeeld op begeleiding en wetenschappelijke vorming. De masterstudenten gaven de criteria faciliteiten en uitdagend onderwijs een bovengemiddelde score. Wanneer er gekeken wordt naar vergelijkbare studies bij andere universiteiten, werd Fiscaal Recht aan de Vrije Universiteit veruit het beste beoordeeld. De opleiding reageert heugelijk op de resultaten. “We zijn heel blij dat al onze inspanningen in dit coronajaar worden gewaardeerd en zich hebben uitbetaald”, aldus prof. mr. Frank Pötgens, opleidingsdirecteur van de master Fiscaal recht.

Masterstudenten van de opleiding Ondernemingsrecht spraken lovend over de onderdelen toetsing, programma, docenten, studeerbaarheid, praktijkgerichtheid en uitdagend onderwijs. Zij beoordeelden onderdelen als wetenschappelijke vorming, begeleiding en internationalisering verder ook bovengemiddeld. Opleidingscoördinator prof. mr. Lodewijk Smeehuijzen reageert opgewekt op de resultaten. “In de opleiding wordt theorie steeds gecombineerd met spannende dilemma’s uit de praktijk. De samenwerking die wij met de advocatenkantoren op de Zuidas hebben, levert hier een belangrijke bijdrage aan. Wij zijn heel blij dat deze benadering door de studenten zo gewaardeerd wordt’’, aldus Lodewijk.