Vacature: Meld je aan voor een bestuursjaar bij de Juridische Faculteitsvereniging van de VU, QBDBD!

18-05-2020 | 11:13

Qui Bene Distinguit, Bene Docet (hierna: QBDBD) is dé Juridische Faculteitsvereniging van de Vrije Universiteit. QBDBD is er voor iedere student van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. De vereniging organiseert tal van juridische en sociale activiteiten, zodat menig student aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid het beste uit zijn/haar studietijd haalt. QBDBD organiseerde dit jaar meerdere recruitmentdiners in samenwerking met grote advocatenkantoren. Ook zijn er diverse bezoeken aan kantoren gebracht en werd er aan het begin van het collegejaar kennis gemaakt met de rechterlijke macht bij het Meet the Court evenement. Naast dat QBDBD haar focus legt op juridisch inhoudelijke activiteiten, is er ook genoeg ruimte om informeel kennis te maken met medestudenten. QBDBD organiseert met regelmaat gezellige feesten waar studenten heen kunnen gaan om in contact te komen met nieuwe mensen. Netwerken is zeer belangrijk voor een toekomstige carrière en ook dat kan bij QBDBD. Daarbij organiseert QBDBD ieder jaar meerdere studiereizen naar de mooiste plekken over de hele wereld, zoals: Shanghai, Praag of Lissabon. Bovengenoemde activiteiten zijn voorbeelden waar menig bestuurslid zich gedurende een bestuursjaar onder andere mee bezig houdt!

Door alle onzekerheden die deze tijd spelen is het wellicht lastig om je voor te stellen om na de zomer een bestuursjaar aan te gaan. Toch draait de vereniging ook volgend jaar weer door en dat kan niet zonder een nieuw enthousiast bestuur! Ben jij degene die onze prachtige vereniging volgend jaar naar nieuwe hoogtepunten zal brengen? Kijk jij er ook naar uit om juridisch inhoudelijke en sociale activiteiten te organiseren en om te bepalen wat er in het volgende lustrum zal gebeuren? En wil jij aan het roer van de vereniging staan op het moment dat alle leden elkaar eindelijk weer in het echt kunnen zien na de coronamaatregelen? Solliciteer dan naar een bestuursfunctie bij QBDBD!

De deadline voor het aanmelden voor een bestuursfunctie bij QBDBD ligt op maandag 1 juni 2020. Hiervoor dien jij jouw motivatie en CV tijdig te versturen naar qbdbd.rechten@vu.nl. Aankomende tijd heb je nog voldoende kans om vragen te stellen aan het bestuur en om nog beter na te denken over de manier waarop jij het volgende jaar zou willen inrichten met jouw medebestuursleden! Ben jij benieuwd naar de verschillende bestuursfuncties? Neem dan een kijkje op onze website (www.qbdbd.nl). Voor vragen of individuele contactgegevens kun je altijd bij ons terecht, wij zijn te bereiken via qbdbd.rechten@vu.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!