Alumnidag Rechten 2019

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam organiseert op vrijdagmiddag 11 oktober 2019 - in samenwerking met VU Law Academy - de jaarlijkse alumnidag voor alumni van de opleidingen Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Fiscaal recht.

04-10-2019 | 11:26

De jaarlijkse Alumnidag vindt plaats in het Initium, waar vanaf 12.30 uur een heerlijke lunch voor u klaar staat. Alumnidecaan prof. mr. Chris Jansen bijt als gewoonlijk het spits af, waarna prof. dr. mr. Lodewijk Smeehuijzen de traditionele alumnilezing verzorgt. De titel van zijn lezing is: Doceren over Recht, klimaatverandering en ondernemingen. Vervolgens kunt u colleges volgen over actuele juridische onderwerpen die verschillende rechtsgebieden kaderen. De middag sluiten we af met een borrel waar u (oud-)docenten en oud-studenten van de faculteit kunt spreken.

12.30 - 13.15 Ontvangst met broodje, koffie en thee
13.15 - 13.30 Opening: prof. mr. Chris Jansen, alumnidecaan
13.30 - 14.00 Alumnilezing: prof. mr. Lodewijk Smeehuijzen, hoogleraar privaatrecht
14.15 - 15.15 Colleges sessie 1
15.15 - 16.00 Pauze
16.00 - 17.00 Colleges sessie 2
17.00 - 18.00 Borrel

Colleges
U kunt kiezen uit diverse interessante onderwerpen, onder andere op het gebied van ‘Internationale kinderontvoering’, ‘De opmerkelijke casus van het Cornelius Haga Lyceum’, ‘Regulering van algoritmes’ en ‘Flexibele arbeidsrelaties’. Lees meer over deze en andere colleges op de website. Wilt u per sessie een keuze voor een college aangeven?

Opleidingspunten
U kunt NOvA 2 PO-opleidingspunten ontvangen voor deelname aan twee colleges. Indien u hiervoor een certificaat van deelname wenst, kunt u dit aangeven op het online aanmeldformulier.

De kosten van deelname bedragen € 15,00* per persoon.
Wilt u NOvA 2 PO-opleidingspunten ontvangen? Dan bedragen de kosten € 57,50* per persoon.
* Inclusief: lunch, borrel en digitaal collegemateriaal

Aanmelden & betaling
U kunt uzelf aanmelden en betalen via het online aanmeldformulier op de website. U ontvangt dan automatisch een bevestiging.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar alumnirelaties van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid via alumni.rch@vu.nl.