Debatmiddag ‘De toekomst van de notariële opleiding’

De universitaire opleiding Notarieel recht maakt dit collegejaar zestig jaar deel uit van het onderwijsaanbod van de Vrije Universiteit Amsterdam. Dit vieren wij op woensdag 5 juni 2019 met een notariële debatmiddag.

28-03-2019 | 14:04

Vooraanstaande sprekers uit de notariële wetenschap en praktijk zullen stilstaan bij onze bloeiende opleiding. Samen werpen wij een blik op de toekomst. De samenleving verandert snel: welke gevolgen heeft dit voor het notariële onderwijsaanbod?

Datum:   woensdag 5 juni 2019
Tijd:        14.00 – 17.30 uur, met aansluitend een feestelijke borrel
Locatie:  Stichting tot Bevordering der Notariële Wetenschap (Van Eeghenstraat 222, 1071 GM Amsterdam)

Aanmelden via button onderaan deze pagina.
Toegang is gratis. Uw komst wordt zeer op prijs gesteld.

Sprekers

• Mr. M.A.J. (Manon) Cremers is notaris en partner bij Stibbe en alumnus van de opleiding Notarieel recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Manon is redacteur van het Tijdschrift voor Jaarrekeningenrecht en van het Tijdschrift voor de Ondernemingsrechtpraktijk (TOP).
  • Mr. N. (Nick) van Buitenen is voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en notaris bij Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
  • Mr. F. (Fred) Teeven is oud-staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en alumnus van de opleiding Notarieel recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Fred Teeven is columnist van het Notariaat Magazine.
  • Prof. mr. B.C.M. (Boudewijn) Waaijer is hoogleraar Notarieel recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en oud-notaris bij Boekel.