Studenten beoordelen Ondernemingsrecht en Fiscaal recht als topopleiding in Keuzegids Masters 2019

De masters Ondernemingsrecht en Fiscaal recht krijgen in de Keuzegids Masters 2019 het predicaat 'topopleiding'.

05-03-2019 | 14:30

Dit betekent dat ze de beste masters zijn binnen hun studiegebied en behoren tot de beste masteropleidingen in Nederland. De master Ondernemingsrecht steekt met name boven de rest uit op het gebied van gedegen wetenschappelijke vorming – juist een overkoepelend probleem bij veel andere rechtenopleidingen. De master weet zich ook te onderscheiden op het aangeboden studieprogramma, de docenten én de begeleiding. De Master Fiscaal recht krijgt met name complimenten voor de goede begeleiding, wat een verbeterpunt is bij andere universiteiten.

Zes VU-topmasters
Ondernemingsrecht en Fiscaal recht zijn twee van de zes masters van de VU die zich topopleiding mogen noemen. Ook Epidemiologie, Cardiovasculair research, Hydrology, Econometrics & Operations ontvingen deze onderscheiding.

Keuzegids Masters 2019
Jaarlijks wordt de Keuzegids Masters uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.) om studiekiezers te helpen bij het kiezen van een masteropleiding. De opleidingen worden vergeleken op basis van studentoordelen uit de Nationale Studenten Enquête (NSE) en expertoordelen. Ook zijn er gegevens opgenomen over de grootte, taal en vorm van de opleiding en de kosten. Van de negen ‘brede universiteiten’ staat de VU op de zesde plaats.

Kies jouw Topopleiding op de Masterdag
Benieuwd naar deze of andere masteropleidingen aan de VU? Op zaterdag 9 maart vindt de VU Masterdag plaats. Als bachelor de uitgelezen kans om kennis te maken met de masteropleidingen en en de VU Campus.

Naast de informatierondes, is de informatiemarkt de plek om nader te kennis met studenten en docenten. Kijk voor het complete programma op www.vu.nl/masterdag en meld je gelijk aan.