VU Nieuwjaarsgala 2019

Voor het eerst reikt de VU alle onderwijsprijzen uit tijdens het VU Nieuwjaarsgala.

17-12-2018 | 11:31

We luiden feestelijk het nieuwe jaar in en stellen de ambities van VU-studenten en -medewerkers centraal. Alle studenten en medewerkers zijn van harte welkom op 24 januari vanaf 15.45 uur, Auditorium Hoofdgebouw VU.

Voor studenten zijn er scriptieprijzen, de StudenTalentprijs en voor het eerst de Studentinitiatiefprijs. Jonge docenten maken jaarlijks kans op de DocenTalentprijs en docenten met een lange staat van dienst op de Van der Duijn Schouten Onderwijsprijs.

Schrijver Ernest van de Kwast is presentator. Hij interviewt de genomineerden en winnaars. Trek iets feestelijks aan, kom naar het VU Nieuwjaarsgala en toast mee op het nieuwe jaar!

Maak alvast kennis met de genomineerden en meld je aan via vu.nl/nieuwjaarsgala.