Ondernemingsrecht en Fiscaal recht zijn ‘topopleiding’

De masters Ondernemingsrecht en Fiscaal recht krijgen in de Keuzegids Masters 2018 het predicaat ‘topopleiding’.

08-03-2018 | 9:00

Dit betekent dat ze de beste masters zijn binnen hun studiegebied en behoren tot de beste masteropleidingen in Nederland. Studenten en onderwijsexperts zijn met name enthousiast over het studieprogramma, de toetsing, docenten, praktijkgerichtheid, studeerbaarheid en studiebegeleiding van Ondernemingsrecht, en de toetsing, docenten, praktijkgerichtheid, studeerbaarheid en studiebegeleiding van Fiscaal recht.

Tien VU-topmasters
Ondernemingsrecht en Fiscaal recht zijn twee van de tien masters van de VU die zich topopleiding mogen noemen. Ook Culture, Organization and Management, Econometrics and Operations Research, Epidemiologie, Finance, Hydrology, Marketing, Parallel and Discributed Computer Systems, en Spatial, Transport and Environmental Economics ontvingen deze onderscheiding.

Keuzegids Masters
Het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.) publiceert jaarlijks de Keuzegids Masters met informatie over masteropleidingen. De scores zijn gebaseerd op expertoordelen, het percentage studenten dat in het tweede jaar verder studeert bij dezelfde opleiding en de Nationale Studenten Enquête (NSE), waarin studenten hun mening geven over hun studie.

Bezoek voor meer informatie de website van Keuzegids.

Meer informatie over Ondernemingsrecht en Fiscaal recht.

Kies jouw Topopleiding bij de Masterdag
Op zaterdag 10 maart vindt de VU Masterdag plaats, hét moment om kennis te maken met onze masteropleidingen en de VU-campus. Kijk voor het complete programma op www.vu.nl/masterdag en meld je aan.

Top rated programme