Jaarlijks Flitscongres VU en Aegon

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Rechten

Congres / symposium / seminar

Het jaarlijkse Flitscongres van de Vrije Universiteit Amsterdam en Aegon komt er weer aan! Dit keer gaat het over het partnerpensioen. Een onderwerp waar veel onduidelijkheid over bestaat. Wat verstaan we eigenlijk onder het begrip ‘partner’? En wie bepaalt dat? Moet daar een wettelijke definitie van komen? Past de huidige praktijk nog wel bij de moderne mens? En bij alle samenlevingsvormen die er zijn? Of moeten we naar een geheel andere vorm van partnerpensioen? Uiteraard besteden we tijdens het programma ook aandacht aan eventuele pensioenactualiteiten!

Het Flitscongres in vogelvlucht
Onze formule blijft onveranderd: wetenschappers, sociale partners, pensioenuitvoerders en Kamerleden praten met u én met elkaar om tot oplossingen te komen. Tussendoor maken we de resultaten bekend van een Motivaction-onderzoek over dit onderwerp onder werknemers. En is er tijd om met de sprekers in gesprek te gaan. De ochtend wordt wederom geleid door dagvoorzitter Lennart Booij.

Tijden en locatie
Het Flitscongres is op vrijdag 1 februari 2019 en duurt van 9.00 tot 12.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop staat er een lunch voor u klaar. Bekijk het programma en de sprekers. U bent vanaf 8.30 uur welkom in het Auditorium in het hoofdgebouw van de VU in Amsterdam. Deze locatie is het beste te bereiken met het openbaar vervoer, ook gezien de beperkte parkeergelegenheid.

U kunt zich meteen aanmelden
U bent van harte welkom op dit Flitscongres. Meldt u zich direct aan, dan bent u zeker van een plek.