Workshops

In de workshops van Kickstart Your Career word je geactiveerd en geïnspireerd om goed voorbereid het sollicitatieproces in te gaan! Daarnaast zullen je cv en motivatiebrief in een individueel gesprek worden gecheckt door medewerkers van het Career Office!

Kleurbalk

Workshop 1: Inzicht in het sollicitatieproces en in jezelf

Wil jij weten wat er komt kijken bij het vinden van een passende baan? In deze workshop krijg je overzicht van de diverse fases die in het sollicitatieproces aan bod komen. Verder ga je antwoord vinden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Daarna onderzoek je wat voor soort baan of organisatie bij je past.

Kleurbalk

Workshop 2: Inzicht in de markt en in netwerken

Weet jij wat werkgevers zoeken en belangrijk vinden? Je gaat ontdekken hoe je daar achter komt en hoe je de link kunt leggen naar je eigen doel. Daarnaast krijg je inzicht in het belang van netwerken en leer je wat de do’s & don’ts zijn bij het opbouwen en onderhouden van een netwerk.

Kleurbalk

Workshop 3: CV- en briefcheck, LinkedIn en sollicitatiegesprek

In workshop 3 ga je actief aan de slag met CV en Brief! En krijg je tips voor je sollicitatiegesprek. In de week van 23 april krijg je een individuele check van je CV en brief.

Kleurbalk

Workshop 4: Oefengesprek met recruiters (aansluitend netwerken)

Oefening baart kunst! Met recruiters van o.a.  Kennedy Van der Laan, Openbaar Ministerie, Gemeente Amsterdam, Rechtbank Amsterdam, Politie, Legadex en Interim Valley oefen je een sollicitatiegesprek. Tijdens een hapje en drankje bestaat de mogelijkheid om nader kennis te maken en vragen te stellen.

Zie meer info de Career Portal