Coaching en advies

Bekijk hieronder welke coachings- en adviesdiensten we aanbieden. En maak via de Career Portal direct een afspraak. Ben je VU-student? Op VUnet vind je meer informatie over de Career Portal.

Welk carrièrepad past het beste bij jou? Vind je het lastig om hierin een keuze te maken? Plan dan via de Career Portal een afspraak in voor een loopbaancoachingsgesprek. We vragen je dan om voorafgaand aan dit gesprek een vragenlijst in te vullen, waardoor je aan het denken wordt gezet. Jouw antwoorden vormen het uitgangspunt voor het gesprek. Zo krijg je advies op maat.

Wil je een professionele check van je CV en sollicitatiebrief? Maak dan via de Career Portal een individuele afspraak met één van de studieloopbaanadviseurs van het Career Office. Je krijgt advies op maat, en tips om met je CV en brief zo sterk mogelijk over te komen bij je sollicitatie.

Tips:

  • In de Career Portal vind je alvast wat tips & tricks voor het maken van een CV en sollicitatiebrief
  • Kijk voor algemene informatie over solliciteren op VUnet


Vind je het voeren van een sollicitatiegesprek best spannend? Het helpt echt om dit gesprek te oefenen!

Aan de hand van de (stage)vacature waar je op solliciteert, jouw brief en je CV voer je met een Career Officer een ‘echt’ sollicitatiegesprek. De Career Officer neemt hierin de rol aan van recruiter. Na afloop krijg je uitgebreid feedback. Naast feedback op je antwoorden op de vragen, kijken we ook naar de algehele indruk die je achterlaat, je non-verbale communicatie, houding en uitstraling.

Maak via de Career Portal een afspraak voor een oefengesprek!

Stagelopen is een uitstekende mogelijkheid om je te oriënteren op de arbeidsmarkt en om praktijkervaring op te doen. Daarnaast kun je je inhoudelijke kennis toetsen in de praktijk. Vind je het lastig om een keuze te maken voor een stage of een organisatie? Weet je niet goed hoe je het vinden van een leuke stage aanpakt? Plan dan via de Career Portal een afspraak in met het Career Office.

Heb je een specifieke studiegerelateerde vraag (bijv. je wilt studiepunten ontvangen voor je stage) over stagelopen, dan ben je bij de stagecoördinator van je opleiding aan het juiste adres.

Stagevacatures vind je op de Career Portal.
Wil je een professionele check van je LinkedIn profiel om jezelf daar optimaal te laten zien? Maak dan een afspraak met een van onze Career coaches via de Career Portal en krijg feedback, tips & tricks om jezelf nog beter zichtbaar en vindbaar te maken op dit sociale medium.

Tip: In de Career Portal vind je onder Extra Info alvast Tips voor je LinkedIn profiel.