Nieuw bij het Career Office: workshop Personal Branding

Het Career Office heeft een nieuwe workshop in haar pakket opgenomen! In de workshop Personal Branding leren studenten alles over hoe zij zichzelf als een krachtig merk neerzetten.

21-01-2021 | 11:25

Het Career Office start 2021 gelijk goed met het toevoegen van een geheel nieuwe workshop aan het bestaande aanbod. Om studenten nog beter voor te bereiden op het solliciteren, organiseert het Career Office op 8 februari de volledig nieuwe workshop Personal Branding: het merk ‘‘ik’’. Onder leiding van trainer Mirjam Hooiveld leren deelnemers welke elementen bij Personal Branding belangrijk zijn en hoe zij zichzelf als een sterk merk kunnen neerzetten. Na afloop van de workshop weten de deelnemers hoe ze zich krachtig en onderscheidend als een personal brand kunnen presenteren. Met als uiteindelijk doel een personal brand die potentiële werkgevers graag willen aannemen als nieuwe collega!

Wil jij aan de gang met je eigen merk? Kijk dan snel op de Career Portal. Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden.