Bedrijven

Kennismaken met studenttalent voor uw organisatie?

Het Career Office is het portaal voor werkgevers die in contact willen komen met onze betrokken en maatschappelijk georiënteerde VU-rechtenstudenten of een bepaalde vakgroep van de faculteit.

Stagiaires en starters werft u via onze Career Portal. De Career Portal biedt u de mogelijkheid om kosteloos stages, juridisch relevante bijbanen, vrijwilligerswerk en startersfuncties bekend te maken onder de studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Ook is het mogelijk om een bedrijfsprofiel aan te maken, waarbij u uw bedrijf nog eens extra onder de aandacht van onze studenten kunt brengen. Daarnaast kunt u via het Career Office in contact komen met studenten tijdens een evenement of een inhoudelijke bijdrage leveren, bijvoorbeeld door het geven van een gastcollege. Interesse? We komen graag met u in contact.

Heeft u een evenement dat u wilt promoten bij onze studenten? Klik dan op de knop Promoot uw evenement rechts. Vul het formulier volledig in en dan zullen wij deze publiceren op de Career Portal. N.B. we plaatsen alleen relevante non-profit evenementen. Wij behouden het recht om evenementen af te wijzen in het geval deze niet passen bij onze doelgroep, de faculteit of de Vrije Universiteit Amsterdam.

Lees meer over de Career Portal en de voorwaarden voor het plaatsen van een vacature of bedrijfsprofiel.