Workshops

Het Career Office geeft regelmatig workshops over de voorbereiding van je loopbaan. Dit varieert van workshops over het opstellen van een goed CV en een aansprekende motivatiebrief, een assessmentworkshop tot het traject Kickstart Your Career. Tijdens dit traject word je binnen een maand klaargestoomd voor het sollicitatieproces voor een stage of eerste baan. Voor sommige workshops maken we gebruik van externe trainers.

Hou de events-webpagina in de gaten, waar alle data van de workshops worden weergegeven.

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 9 maart van 13.00 uur -15.30 uur
Voor wie: Bachelor 3- studenten en masterstudenten verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de VU kunnen deelnemen
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam, WN-gebouw, zaal F-612

Kosten: € 10
Groepsgrootte: minimaal 10 en maximaal 25 personen

Verzorgd door het Career Office van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in samenwerking met Nicoline Hermans, assessment coach.

Beperkte aanmelding

Aanmelden kan tot en met dinsdag 28 februari. Doe het snel, want er is maar plek voor 25 studenten.
E-mail: careeroffice.rechten@vu.nl (onder vermelding van: Aanmelding Workshop Assessments 9 maart 2017). Graag naast je naam, ook je opleiding en studentnummer vermelden!
Na aanmelding ontvang je een mail met de gegevens van de betaalrekening waarop de eigen bijdrage van EUR 10,- kan worden overgemaakt. Pas als het bedrag op de rekening staat, is de aanmelding definitief en ontvang je per mail de bevestiging van deelname.