Workshop Assessments

Wil jij goed voorbereid zijn op een assessment? Meld je dan aan voor de Workshop Assessments op donderdag 9 maart van 13.00 uur-15.30 uur in WN-F612!

Je bent uitgenodigd om aan een assessment of psychologisch onderzoek deel te nemen, en je wilt zo goed mogelijk uit de verf komen. Of, je weet dat een assessment tot de sollicitatieprocedure kan behoren en je wilt je goed voorbereiden. Weten wat je te wachten staat, helpt je om beter te presteren tijdens een assessment.
Tijdens deze workshop ga je actief aan de slag met de theorie én de praktijk van het assessment. Aan de hand van voorbeelden van korte assessmenttests krijg je inzicht in het hoe, wat en waarom van het psychologisch onderzoek. Daarnaast krijg je de kans om (aan de hand van videofragmenten) te oefenen met rollenspellen zoals je die tijdens je assessment kunt verwachten.
De trainer van deze workshop- Nicoline Hermans- is een ervaren assessor en assessmentcoach.

NicolineHermansTrainer Nicoline Hermans- Palaver Psychologie

Vanuit haar achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog (VU Amsterdam, afgestudeerd 2006) is Nicoline actief op veel verschillende gebieden, die allemaal te maken hebben met ‘mens en werk’. Na haar afstuderen heeft zij ruim 4 jaar als assessmentpsycholoog gewerkt bij een adviesbureau in Amsterdam. Sinds 2010 is zij eigenaar van Palaver Psychologie en is assessmentcoaching de kernactiviteit van haar bedrijf. Zij heeft, met haar vaste samenwerkingspartners, al meer dan tweehonderd mensen geholpen bij hun assessmentvoorbereiding. Al haar klanten geven na afloop aan dat zij veel geleerd hebben en met meer zelfvertrouwen aan hun assessment beginnen! 

Zie voor meer informatie: assessmentcoaching.nl en palaverpsychologie.nl

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 9 maart van 13.00 uur -15.30 uur
Voor wie: Bachelor 3- studenten en masterstudenten verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de VU kunnen deelnemen
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam, WN-gebouw, zaal F-612

Kosten: € 10
Groepsgrootte: minimaal 10 en maximaal 25 personen

Verzorgd door het Career Office van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in samenwerking met Nicoline Hermans, assessment coach.

Beperkte aanmelding

Aanmelden kan tot en met dinsdag 28 februari. Doe het snel, want er is maar plek voor 25 studenten.
E-mail: careeroffice.rechten@vu.nl (onder vermelding van: Aanmelding Workshop Assessments 9 maart 2017). Graag naast je naam, ook je opleiding en studentnummer vermelden!
Na aanmelding ontvang je een mail met de gegevens van de betaalrekening waarop de eigen bijdrage van EUR 10,- kan worden overgemaakt. Pas als het bedrag op de rekening staat, is de aanmelding definitief en ontvang je per mail de bevestiging van deelname.