Juridische PAO cursussen en opleidingen

Bij de VU Law Academy bent u aan het juiste adres voor postacademisch onderwijs (PAO), in de vorm van juridische opleidingen, leergangen en cursussen (open en incompany). Hierbij bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig, praktijkgericht onderwijs van topdocenten.
Ga naar ons aanbod:

PAO LeergangenPAO CursussenVaardigheidstrainingen

PAO Incompany cursussenLezingen en studiemiddagenPAO Congressen

Juridisch PAO nieuws

 • Vroegboekkorting: € 40,- op PO cursussen en vaardigheidstrainingen tot 1 maart 2017
  15 december 2016
  vroegboekkorting_cursussen_2017U kunt zich nu al inschrijven voor een PO cursus of vaardigheidstraining voor het voorjaar 2017. Tot 1 maart ontvangt u € 40,- vroegboekkorting bij inschrijving.
  Ga snel naar ons nieuwe cursusprogramma.
  (deze korting is niet i.c.m. andere kortingen mogelijk en geldt niet voor masterclasses en de cursussen 'penitentiair recht' en 'bestuurs- en migratierecht')

 • Geen prijsverhogingen in 2017
  15 december 2016
  Goed nieuws: om onze toegankelijkheid voor juristen en advocaten te waarborgen zal de VU Law Academy komend jaar voor de PO cursussen en vaardigheidstrainingen geen prijsverhogingen doorvoeren.
  Dat betekent dat u in 2017 kwalitatief hoogwaardige cursussen en trainingen kunt volgen tegen hetzelfde aantrekkelijke tarief!

 • Cursusprogramma voorjaar 2017 bekend
  15 december 2016
  Dit voorjaar kunt u weer deelnemen aan diverse juridische PAO cursussen bij de VU Law Academy.
  Welke cursus volgt u dit voorjaar? Bekijk het overzicht met alle 22 cursussen en trainingen op de cursuspagina voorjaar 2017.

 • NIEUW: Leergang Intellectueel eigendomsrecht
  Gepubliceerd: 15 september 2016
  Met deze leergang verbreedt en verdiept u uw kennis op gebied van het intellectueel eigendomsrecht. Alle relevante thema's passeren de revue: het auteurs-, databanken- en portretrecht, het merken-, modellen- en handelsnaamrecht, het octrooirecht, en de voor deze rechten ter beschikking staande handhavingsinstrumenten.
    
Meer actualiteiten en nieuws over post-academisch onderwijs treft u aan op onze Nieuwspagina

Twitter button  LinkedIn button            
        
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
 juridische cursussen aanmelden nieuwsbriefJuridische cursussen en opleidingen - meer informatieJuridische cursussen en opleidingen - direct inschrijven

spamfuik@vu.nl