Juridische PAO cursussen en opleidingen

Bij de VU Law Academy bent u aan het juiste adres voor postacademisch onderwijs (PAO), in de vorm van juridische opleidingen, leergangen en cursussen (open en incompany). Hierbij bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig, praktijkgericht onderwijs van topdocenten.
Ga naar ons aanbod:

PAO LeergangenPAO CursussenVaardigheidstrainingen

PAO Incompany cursussenLezingen en studiemiddagenPAO Congressen

Juridisch PAO nieuws

 • Uniek symposium Legal Ethics and Corporate Lawyers
  Friends or foes?
  7 maart 2017
  Na alle corporate schandalen en de Panama Papers organiseert de VU Law Academy samen met de Universiteit van Amsterdam (UvA) en het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek op donderdag 15 en vrijdag 16 juni het eerste Nederlandse symposium waar de meest recente inzichten over de beroepsethische aspecten van de corporate advocatuur aan de orde worden gesteld. Met gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland.

 • Geen prijsverhogingen in 2017
  15 december 2016
  Goed nieuws: om onze toegankelijkheid voor juristen en advocaten te waarborgen zal de VU Law Academy komend jaar voor de PO cursussen en vaardigheidstrainingen geen prijsverhogingen doorvoeren.
  Dat betekent dat u in 2017 kwalitatief hoogwaardige cursussen en trainingen kunt volgen tegen hetzelfde aantrekkelijke tarief!

 • Cursusprogramma voorjaar 2017 bekend
  15 december 2016
  Dit voorjaar kunt u weer deelnemen aan diverse juridische PAO cursussen bij de VU Law Academy.
  Welke cursus volgt u dit voorjaar? Bekijk het overzicht met alle 22 cursussen en trainingen op de cursuspagina voorjaar 2017.

 • NIEUW: Leergang Intellectueel eigendomsrecht
  Gepubliceerd: 15 september 2016
  Met deze leergang verbreedt en verdiept u uw kennis op gebied van het intellectueel eigendomsrecht. Alle relevante thema's passeren de revue: het auteurs-, databanken- en portretrecht, het merken-, modellen- en handelsnaamrecht, het octrooirecht, en de voor deze rechten ter beschikking staande handhavingsinstrumenten.
    
Meer actualiteiten en nieuws over post-academisch onderwijs treft u aan op onze Nieuwspagina

Twitter button  LinkedIn button            
        
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
 juridische cursussen aanmelden nieuwsbriefJuridische cursussen en opleidingen - meer informatieJuridische cursussen en opleidingen - direct inschrijven

spamfuik@vu.nl